NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oktoberfest amb Gent del Mercat a Xàtiva

A més de cervesa ha ofert gastronomia alemanya, ambientació i jocs per als menuts

La pluja va impedir inaugurar-la el divendres però dissabte i diumenge la tornada de l’Oktoberfest a la Plaça del Mercat de Xàtiva s’ha saldat amb gran èxit i és que els amants de la cervesa, i per aquestes terres hi ha molts, necessiten poques excuses per a fer un brindis amb ella. L’associació Gent del Mercat, que aglutina als hostalers i locals d’oci d’aquesta zona recupera així aquesta tradició alemanya amb tots els atractius que l’envolta: gastronomia alemanya, ambientació bàvara, locals i carrers decorats, jocs per als més menuts i com no molta cervesa.

Gent del Mercat va habilitar aquest estand amb una gran barbacoa per cuinar creïlles, costellams i hot dogs especials per a degustar als típics bancs de fusta a més del que oferia cadascun dels establiments ubicats a la plaça i carrers adjacents.

L’ambient sempre ha estat present a aquesta zona d’oci, la més emblemàtica de Xàtiva i punt d’encontre també per als veïns de la comarca.

Així que estem a l’espera per vore quina altra festa o campanya es llança des de Gent del Mercat i mentrestant continuarem pujant a la plaça del Mercat de Xàtiva perquè la seua oferta gastronòmica i d’oci és immillorable.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.