NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es dupliquen les donacions de llet materna

S´elimina l´obligatorietat de traslladar-se a La Fe

L’eliminació de l’obligatorietat de desplaçar-se fins a l’hospital La Fe de València ha permès duplicar el número de donacions al Banc de Llet Materna del Lluís Alcanyís. Encara que només havien d’anar a València una vegada, el tindre que fer-ho resultava un impediment per a moltes mares. Ara, amb la nova fórmula, les que vullguen donar llet s’entrevisten per telèfon i l’anàlisi de sang i altres consultes es fan des de l’hospital de Xàtiva..

El Banc de Llet Materna de Xàtiva es va crear en 2013 i aglutina les comarques de La Vall d’Albaida, La Costera i La Canal de Navarrés. Eixe any es van recollir 16 litres de llet i l’any passat pujaren fins a 35, i això que el nou protocol va començar en setembre.

Per a facilitar les coses, el Lluís Alcanyís ha creat una plaça d’aparcament exclusiva per a estes dones, que s’extrauen la llet en sa casa, la congelen i després la porten a l’hospital. La llet, que va en uns recipients especials, es transporta des dels domicilis fins a l’hospital en unes neveres especials per a no trencar la cadena de fred.

Estes donacions són voluntàries, no tenen periodicitat obligada i des del Banc de Llet es facilita tot el material necessari per a realitzar-les. Una vegada en Xàtiva, es traslladen a La Fe de València.

La llet materna és el millor aliment per al bebè i és especialment beneficiosa per als prematurs amb baix pes i amb certes infermetats, així que ajudar als més menuts donant llet materna es converteix en un acte solidari i d’immensa generositat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.