NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Setamóvil presenta el FIAT 500

Combina elegància i versatilitat

Setamóvil ha presentat en Xàtiva el nou Fiat 500, un nou crossover per als amants de l’elegància i la versatilitat, ferm competidor del Nissan Juke, el Renault Captur y el Peugeot 2008.

Presentat al Saló de París en setembre de l’any passat, este vehicle arriba al concessionari xativí amb  nombroses opcions de personalització marcades per un disseny atractiu.

El Fiat 500 és un dels primers fruits de l’adquisició del grup nord-americà Cherysler per part de Fiat. Este vehicle renuncia als angles rectes per a lluir un exterior ple de corbes que ens recorda molt al Fiat 500 utilitari, però a una escala molt superior.

L’equipament i les possibilitats de personalització han estat molt cuidades. Segons l’acabat, és pot optar per un sistema de so d’alta fidelitat i sistemes de seguretat i ajuda a la conducció, com el manteniment de carril, l’advertència o l’angle mort. A més, també pot incorporar una càmera de visió darrera o un sistema que frena el vehicle davant una situació de possible col·lisió. Pel que fa als motors, la varietat és ampla.

Fiat ofereix en catàleg set combinacions d’interior diferents, 12 colors per a la carrosseria i 8 models diferents de llantes de 16, 17 i 18 polzades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.