NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcúdia de Crespins canvia la coberta de la Casa de la Cultura i instal·la plaques fotovoltaiques a la de la Música en la seua aposta per uns edificis municipals més sostenibles

Edificis més moderns

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja instal·lat al terrat de la Casa de la Música mòduls solars fotovoltaics per a generar energia destinada al consum de l’edifici. És tracta de les primeres plaques solars que instal·la en consistori en edificis municipals en la seua aposta per les energies renovables i la preservació del medi ambient.

Un tipus d’instal·lació que a més, disminueix la quantitat de CO2 que s’expulsa a l’atmosfera i converteix l’edifici en un punt eficient. Un projecte que ha comptat amb una inversió de 8.800 euros dels quals el 50% ha estat subvencionat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Amb açò, l’Alcúdia de Crespins demostra els seu compromís per reduir els efectes del canvi climàtic, avançar en la transició energètica i fer del poble un lloc més sostenible, ja que el pla pretén estendre’s al Col·legi Públic i a l’Escola d’Adults.

Però mentre això arriba, les obres que ja han conclòs son les del canvi de coberta de la Casa de la Cultura.

La nova coberta garanteix la impermeabilització de l’espai i l’aïllament tèrmic i compleix amb la normativa de seguretat vigent. Tot amb un pressupost de 48.400 euros.

Aquesta reforma suposa el primer pas per a la millora del centre ja que , a més, s’ha tret a licitació per 121.971 euros les obres de condicionament i millora d’aquest espai cultural.

Ambdues actuacions, tant a la Casa de la Música com a la Casa de la Cultura, modernitzen i permeten al veïnat de l’Alcúdia de Crespins gaudir d’aquests edificis en les millors condicions i prestacions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.