NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La RunCàncer aconsegueix recaptar 4800 euros

Van haver 1600 participants

La cursa contra el càncer de l’Associació Espanyola va fer parada el passat diumenge 7 de novembre a la localitat d’Aielo de Malferit aconseguint recaptar 4.800 euros. Respectant totes les mesures establertes per l’organització, els carrers es van omplir d’esport i solidaritat. I Aielo de Malferit ho va donar tot per la marxa contra el càncer en aquest dia de lluita amb desenes i desenes de persones movent-se i sumant-se a la causa en la que l’Ajuntament també s’ha implicat.

1600 dorsals participants que, sumats a la resta de les recaptacions de tot el cap de setmana, han aconseguit 15.400 euros per a la lluita per la investigació i en la que les associacions locals s’han bolcat sense pensar-ho dues vegades. Una cursa també homenatge a una persona molt especial per a la Junta Local.

 

 

Un esdeveniment, la RunCàncer que, gràcies a aquesta última recaptació, ha superat els 180.000 euros podent ja amb aquesta xifra finançar dues beques d'investigació perquè joves investigadors continuen avançant contra la malaltia.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.