NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

VIII Fira Nacional d'Ornitologia a Aielo de Malferit

Una cita per als aficionats a les aus

El passat cap de setmana, Aielo de Malferit va acollir al pati del CEIP Sant Josep de Calassanç, la VIII Fira d’Ornitologia d’Intercanvi Nacional.

Durant tot el cap de setmana, diferents expositors de tot el territori han participat en aquesta vuitena edició, que ha canviat d’ubicació per qüestions d’aforament i ventilació, i per la que han passat un fum d’aficionats a la ornitologia vinguts d’arreu de la geografia espanyola.

Exemplars de agapornis, canaris, periquitos, caderneres, nimfes...

Organitzada des de l’Associació d’Ornitologia d’Ontinyent i amb el patrocini de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, l’esdeveniment té com a objectiu principal crear un lloc de trobada per a tots els aficionats a la ornitologia, les persones que es dediquen a reproduir aus en captivitat, i on cada criador mostra les seues aus al públic per a que puguen adquirir el pardal que més els agrade. Amb aquesta exposició, tant el visitant com els propis expositors adquireixen molts coneixements sobre el món de les aus.

Criadors i firmes comercials es van donar cita en Aielo de Malferit on es va veure molta varietat d’animals i també d’articles per a com llavors, pastes i complements.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.