NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia llança la campanya "Caràcter esportiu"

Per a destacar el valor de l'esport i reconèixer als esportistes i clubs locals

Gandia ha presentat la campanya “Caràcter Esportiu” per fer valdre els valors de l’esport, que són també els de la capital de la Safor, com el respecte, la tolerància i la inclusió. El segon objectiu és reconèixer als esportistes de la ciutat i dels clubs locals.

La campanya es desenvolupa mitjançant 23 cartells i un audiovisual, aquest que veiem, on apareixen esportistes de Gandia així com els 12 ítems que transmet l’esport. És, a més, una campanya personalitzada que té a Héctor Cabrera com refent de tots aquests valors de superació i constància perquè siguen transmesos a les futures generacions i que s’identifique a Gandia com un referent en aquest àmbit. Héctor Cabrera va aconseguir la medalla de bronze de llançament de javelina als Jocs Paralímpics de Tokio 2020.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.