NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es planten 400 arbres i arbustos a la serra del Torrater en compliment d'una demanda d'Ontinyent Participa 2021

Plantació al Torrater

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat la plantació de 400 arbres i arbustos a la serra del Torrater, en compliment d’una de les demandes ciutadanes del procés “Ontinyent Participa 2021”; en concret fou la proposta guanyadora amb 3222 vots. A la zona estan plantant-se espècies com pi blanc, pi pinyoner, roure valencià, carrasca, server, olivera, borda, savina, aladern i arborcer. En total, 400 arbres i arbustos sobre una hectàrea de superfície on es pretén crear un “nucli de dispersió” que potencie l’atracció i dispersió de llavors.

La reforestació es fa efectiva al moment idoni i una vegada obtinguts els permisos necessaris de la Generalitat Valenciana, que té la competència sobre les serres. A més s’està dotant la zona de mànegues de rec per a fer un manteniment als primers anys fins que aquest nucli es consolide perquè aquesta no és una acció simbòlica.

Per fer realitat la plantació es compta amb el recolzament de l’empresa Paimed de Carlet, especialistes en ecosolucions sostenibles.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.