NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Xàtiva activa el procés per a la licitació de les obres del nou Pla de la Mesquita

Arrancaran al 2022

La Junta de Govern Local ha aprovat l’inici d’expedient de licitació de les obres de construcció del nou centre d’Educació Especial Pla de la Mesquita, que comptarà amb un pressupost de 5,9 milions d’euros, després de l’acord a la comissió de Foment. Les obres compten per al proper exercici 2022 amb una consignació pressupostària de 654.519,97 euros, a la qual se sumarà en 2023 altra aportació de 2,36 milions i de 2,9 milions en 2024. El projecte està finançat per la Generalitat Valenciana a través del Pla Edificant i és el més important dut a terme als darrers sis anys a Xàtiva.

Una vegada aprovat el plec de clàusules administratives i la memòria de valoració l’anunci de licitació es publicarà al perfil del contractat i a la Plataforma de Contractació del Sector Públic perquè en el termini de vint-i-sis dies, els interessats puguen presentar les seues proposicions.

El projecte de l’edifici, presentat mesos enrere, consta d’un edifici agrupat en diferents blocs organitzats entorn a un passadís central, amb capacitat per a 130 alumnes i amb una disposició per facilitar els recorreguts i accessos independents a cadascun dels blocs. Comptarà amb espais comuns: menjador-cuina, sales de rehabilitació i d’educació física, etc i blocs d’educació infantil, administració, educació primària, educació secundària, transició a la vida adulta (ETVA) i formació professional (FBP). Cada bloc tindrà els seus banys propis adaptats i vinculats al passadís s’ubicaran la resta d’espais com ara biblioteca, consergeria, reprografia o banys generals.

Aquest centre, amb una superfície total de 9.710 m2, s’ubicarà en la Ronda de la Vila, entre el pavelló Francisco Ballester i el col·legi British School, i front al Poliesportiu Les Pereres, amb accés per a vianants des de la CV-645, on hi haurà una zona d’aparcament i accés per als autobusos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.