NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament d'Ontinyent reparteix de forma gratuïta 2000 àlbums de cromos de dones i xiquetes esportistes locals entre l'alumnat de primària

Repartiment àlbums

L’Ajuntament d’Ontinyent ha començat a repartir de forma gratuïta entre l’alumnat de primària, la tirada inicial dels 2.000 àlbums de cromos de dones i xiquetes esportistes de la localitat, una iniciativa original i pionera a escala estatal que està tenint una excel·lent acceptació. Una aposta més del Govern d’Ontinyent per visibilitzar i fomentar l’esport femení. El mateix regidor d’esports i educació, Óscar Borrell, fou l’encarregat de donar a cada xiquet de primària del CEIP Vicent Gironés el seu àlbum i com no, alguns sobres de cromos perquè pogueren jugar i intercanviar.

A l’àlbum apareixen prop de 300 esportistes dels diferents clubs de la ciutat; així que tots els esports i disciplines que es practiquen a Ontinyent tenen cabuda. És per tant, una iniciativa molt beneficiosa per als xiquets, perquè els incentiva a fer esport i perquè es creen referents femenins. A més sempre apareixerà la foto d’un familiar, d’una amiga o coneguda els que els motiva a completar l’àlbum.

I per aconseguir més cromos, aquests es poden adquirir de manera gratuïta, entre altres formes, quan es vaja al poliesportiu municipal a realitzar qualsevol esport, fomentant també així la seua pràctica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.