NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

S'adjudica l'ampliació i reforma del CEIP Bonavista per 2´17 milions d'euros

A una UTE d'empreses destacades

L’ajuntament d’Ontinyent ha procedit a adjudicar les obres de reforma i ampliació del CEIP Bonavista per un import de 2.175.190 euros iva incós a la UTE Globalklee, SLU-CPM Construcciones, Pintura y Mantenimiento SAU, dins del pla “Edificant” que finança la Generalitat Valenciana i executa el consistori ontinyentí.

A la UTE adjudicatària destaca la presència de Globalklee, empresa del Grupo Cleop, un grup internacional amb més de 75 anys d’història que ha estat responsable de la construcció d’espais com el Pavelló Fons de Sant Lluis de València, els estadis del Levante UD i Elche CF, el Mercat Central de València, el Teatre Principal o l’edifici Arcade; i en àmbit internacional obres en països com Itàlia, Marroc, Argèlia o Panamà. També dins del Pla Edificant, ha estat recentment adjudicatària de l’obra de l’IES Guadassuar.

Amb la resolució d’aquest concurs, al que s’havien presentat un total de 10 empreses i grups de construcció, Ontinyent fa un importantíssim avanç per a la que serà la primera obra de gran envergadura de les que s’estan gestionant al pla Edificant, i que suposarà un abans i un després a un centre amb  més de 40 anys d’antiguitat que, llevat de l’ampliació de la cuina en 2005, no havia estat objecte de millores destacables.  L’actuació, que té un termini d’execució de 18 mesos, inclou la dotació d’un nou ascensor, millores al revestiment tèrmic, fusteria exterior, accessibilitat, instal·lació elèctrica i climatització, o reparació de pilars i goteres. També es procedirà a la substitució de la coberta de fibrociment del gimnàs, s’intervindrà sobre el paviment dels accessos als edificis, condicionament acústic del menjador, i s’ampliarà l’aulari d’infantil amb 4 noves aules mes espais complementaris, a més de crear-se una nova zona de joca infantils i una connexió coberta i nova edificació per a serveis al pati de primària.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.