NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València renova el seu compromís amb la Fundació del Llevant UE a la que destina 225.000 euros per als seus projectes socials

Fundació Llevant UE Cent Anys

La Diputació de València i la Fundació Llevant UE Cent Anys han renovat un any més l’acord de col·laboració que mantenen des del 2009 i que s’ha intensificat en les dos últimes legislatures coincidint amb l’impuls de projectes pioners d’acció social per part de la Fundació. La corporació provincial destina enguany 225.000 euros a l’ens presidit per Vicente Furió, qui ha rubricat aquest dilluns el conveni al costat del president Toni Gaspar.

L’aportació anual que realitza la Diputació reverteix directament en el dia a dia dels 210 esportistes que participen en les diferents seccions amb les que compta la Fundació, projectes integradors a través del futbol, l’hoquei o el tennis taula que transmeten valors com la humilitat, la superació i la solidaritat, els tres grans vèrtex de compromís social granota. Els ambaixadors Ricardo Ten i David Casinos són els encarregats de traslladar aquests valors als col·legis a través del projecte Di-Capacitat.

El Llevant UE Masclets és el primer equip d’hoquei en cadira de rodes elèctrica creat en la Comunitat i forma part del club des del 2009. En tennis taula, l’entitat compta amb 25 jugadors amb diversitat funcional i motricitat reduïda que competeixen als diferents campionats nacionals. En l’àmbit del futbol, la Fundació Cent Anys treballa en la integració de persones amb discapacitat intel·lectual i paràlisi cerebral.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.