NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres per a la construcció del nou aulari de l'IES Josep de Ribera de Xàtiva comencen el 29 de novembre

Dins del Pla Edificant

Una comitiva de l’Ajuntament de Xàtiva visitava ahir l’IES Josep de Ribera per tal de preparar l’inici de les obres de construcció del nou aulari previstes per al proper dilluns 29 de novembre. Recordem que aquest projecte, el primer del Pla Edificant que es durà a la ciutat, es va adjudicar el passat mes de juliol a la constructora alacantina Esclapés e hijos SL per un import d’1,05 milions d’euros.

Les obres consisteixen en la construcció d’un nou aulari de tres plantes que comptarà amb sis aules generals d’Educació Secundària, tres de petit grup, serveis i una ampliació de l’actual cafeteria. L’edifici comptarà amb 787 m2, dos accessos des de l’exterior i connectarà amb la resta del complex per la seua part superior. A més les aules, que tenen orientació est, portaran un sistema d’obscuriment total mitjançant persianes i una protecció per al sol amb un sistema de lamel·les d’alumini verticals orientables manualment.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.