NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Fira d'Ontinyent obri les seues portes amb una ficció històrica sobre el Privilegi Reial i amb una programació molt variada als seus 4 espais diferenciats

Inauguració Fira d'Ontinyent

La Fira d’Ontinyent obria les seues portes aquest dijous de vesprada amb un acte inaugural a la zona d’estacionament de la Sala Gomis que va incloure la representació d’una ficció històrica sobre l’atorgament del Privilegi Reial per fer Fira a la ciutat. (Clip recursos) Una edició definida per l’alcalde, Jorge Rodríguez, com il·lusionant i de retrobament després de la pausa del passat any degut a la pandèmia. Els veïns i visitants ja poden gaudir dels atractius amb que es compta als diferents espais disposats durant els dies centrals de Fira que enguany per primera vegada són 4, fins al dilluns 22 de novembre, degut al trasllat d’un dels dies festius locals per la suspensió dels Moros i Cristians.

La representació ha comptat amb un argument elaborat a partir d’una idea del cronista oficial de la ciutat, Alfred Bernabeu i una posada en escena sota la direcció de l’actor Rafa Miragall. En ella hem pogut vore a personatges com el Rei Alfons el Magnànim, Ausiàs March i la figura d’un mercader d’altra localitat veïna, Ramiro de Guzmán, qui en aquesta ficció històrica tractava d’evitar que es concedisca el Privilegi Reial. El teatre i els parlaments donarien pas a una cercavila amb animació acompanyada per la música del grup “La Trocamba Matanusca” que va recorre els diferents espais disposats i les seues immediacions com l’espai dels estands d’establiments comercials locals a Fira-Comer i l’espai gastronòmic musical “Ontifira”.

També es passaria per la zona on a partir del dissabte s’ubicarà l’exposició de vehicles de Firauto i com no per l’espai d’atraccions mecàniques i paradetes de tot tipus, que ja de vesprada s’omplia de públic.

La Fira d’Ontinyent ha tornat amb molta força amb més d’una trentena d’atraccions mecàniques de les que 14 són específics per als xiquets i amb una cinquantena de paradetes de tot tipus, moltes d’elles assídues i longeves.

Ja veuen que tots, visitants i firaires estan encantats de retrobar-se en la Fira de Novembre d’Ontinyent que romandrà oberta fins el proper dilluns.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.