NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració oficial del Centre Cívic de Sant Josep

Un espai per a conviure i on té també la seu l'Associació Veïnal

L’Ajuntament d’Ontinyent ha inaugurat oficialment el nou Centre Cívic al barri de Sant Josep, al marc d’una jornada de “L’Ajuntament al barri”. L’alcalde Jorge Rodríguez i diversos regidors recorrien aquest nou centre que ja ofereix des d’algunes setmanes algunes activitats als seus més de 140 m2 com gimnàstica suau, pilates i ioga en horari de 10 a 13 i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres. Culmina així un treball que ha dotat al barri d’un lloc específic d’encontre i convivència.

Efectivament aquest és un lloc on conviure en un punt tan important com el parc del Mestre Ferrero i on l’Associació Veïnal de Sant Josep té a més, la seua seu.

 

 

Com diem la inauguració es feia coincidir amb la represa de la campanya “L’Ajuntament al barri”. Durant tot el matí el punt informatiu de l’ajuntament es va ubicar ací al barri de Sant Josep, per donar a conèixer les actuacions dutes a terme als últims anys i conèixer de primera mà les inquietuds i suggeriments del veïnat. També va servir per a repassar les properes inversions com les actuacions previstes a la Glorieta i plaça de la Concepció i les obres d’Edificant als CEIP Martínez Valls i Vicente Gironés.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.