NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un Blackfriday de la mà de Confecomerç on podem guanyar 15.000 euros en premi

Es presenta a Ontinyent la campanya

La Confederació d´Empresaris del comerç, servicis i autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV) ha presentat a Ontinyent la campanya “El millor Black el d’ací” en la que es brinda l’oportunitat de participar en el sorteig de 15.000 euros en premis. Es tracta d’una aposta per a competir amb les grans superfícies i posar en relleu la identitat del comerç local; la estreta relació que guarda amb la clientela.

120 comerços i serveis nomes a Ontinyent, entre botigues de moda, complements de la llar o centres d’estètica i perruqueries, s’han sumat a aquesta campanya del Black Friday, en la que el comerç local cridarà l’atenció amb descomptes, ofertes i premis.

 

 

Tot amb l’objectiu de subratllar el perjudici que suposa per al comerç minorista aquesta pressió imposada davant la dinàmica constant de continus descomptes i la bretxa entre el comerç local i les grans superfícies i plataformes online.

 

 

Per a participar en el sorteig només cal fer una compra superior a 10 euros i escanejar el codi QR de la campanya per a introduir-hi les dades

 

 

Des de Confecomerç es posa el granet de sorra incentivant i enfortint un sector estratègic i tan necessari per a l’impuls de l’economia i dels territoris, com es el comerç de proximitat.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.