NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El COR celebra la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus amb activitats a les cinc comarques

"Al residu, posa-li un zero"

El Consorci de Gestió de Residus V5-COR es troba immers en la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus oferint activitats que fins el 28 de novembre es duran a terme en localitats de les cinc comarques que abasta l’ens. Activitats que posen el focus en la importància de la prevenció en la generació de residus de diferents tipus com a mesura fonamental per assolir un planeta més sostenible. A més perquè aquestes accions de conscienciació arriben a tots els ciutadans s’ha llançat una campanya inclusiva, amb un lema que es transmet en llengua de signes.

Hui dilluns a Navarrés ha tingut lloc el projecte de prevenció de residus en espais naturals.Demà dimarts a les 12 a la plaça de la Coronació d’Ontinyent es presenta la campanya “Separem bé els residus”A la una a Bocairent es donarà a conèixer la illa de compostatge amb el repartiment de bosses de compost al CEIP Lluís Vives. Ja passant el dimecres de vesprada a la seu del COR en Xàtiva tindrà lloc altra presentació, la de la campanya de xarxes “Greenfriday: repensa la teua compra”; el dijous ens desplacem a Ayora a la plaça de Cichiles per conèixer l’exemple de 10 famílies que fan compost domèstic. Passem al divendres dia 26. Primer a les 12.30 al col·legi Sant Antoni de Padua de Xeresa els celebrarà el taller d’educació ambiental de Prevenció de Residus.A la una i mitja s’encetarà la campanya de reutilització de bicis solidària a l’ecoparc de Gandia.I per últim a les cinc de la vesprada es posarà en marxa l’ecoparc de la Font de la Figuera amb la presència de la consellera d’Agricultura i Medi Ambient Mireia Mollá. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.