NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent organitza una "Setmana de la Ciutat Educadora" amb 25 activitats en 8 dies

Universitat de tardor

Ontinyent acull des d’aquest dimarts 23 al 30 de novembre una nova edició de la “Setmana de la Ciutat Educadora”, programació que s’organitza coincidint amb la celebració  el 30 de novembre del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, i que enguany inclourà fins a 25 activitats com ara conferències, exposicions, taules rodones o proves esportives.

La programació, impulsada per l’Ajuntament, el Consell Educatiu de Ciutat i el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València serà molt completa i variada, i en ella participen diversos agents educatius tant d’educació formal com no formal i també col·laboren Caixa Ontinyent, la Diputació de València i la Fundació Universitària Campus d’Ontinyent.

Així, baix el lema de “Temps de retrobaments”, s’exposava una programació que es durà a terme al Campus i que inclourà 4 seminaris. Una programació dins la qual tindran cabuda 7 conferències i 3 taules rodones .

La programació de la UTO inclourà també un acte inaugural i vàries conferències que tindran lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, i que es podran seguir per streaming sempre a les 18:00 hores. A elles es parlarà sobre l’impacte del Campus en Ontinyent i la comarca (dimarts 23) amb les profesores Mª José Vañó i Esmeralda Llinares; l’estratègia de Caixa Ontinyent i la seua contribució al Territori (dimecres 24) amb el també professor i President de Caixa Ontinyent José Pla; i finalment la intervenció de la catedràtica d’Ètica de la UV Adela Cortina i la conferència “Ètica i valors democràtics”.

En la vessant esportiva, dijous 25 s’ha organitzat la II Cursa Solidària Campus d'Ontinyent al pati del Campus, on podran participar tant professors com alumnes de qualsevol titulació del Campus, amb inscripció gratuïta, donació d’aliments a Càritas i dues distàncies, participativa (de 2’5 km) i esportiva (de 5km). Es podrà a més col·laborar amb l'Associació Asindown.

La Setmana de la Ciutat Educadora també donarà cabuda a altres cites organitzades per centres d'idiomes, de música amb Ad Libitum, instituts, col·legis, clubs esportius o l'Escola Oficial d'Idiomes. Destaca la presentació del Pla d’Infància i Adolescència d’Ontinyent a la UNED.

Diumenge 28 el principal atractiu serà la pilota, amb una intensa jornada al trinquet.

La programació de la Setmana de la Ciutat Educadora es completarà, d’entre altres amb una reunió per parlar sobre absentisme escolar, una xerrada organitzada per la regidoria de Joventut, una exposició de la UNED al MAOVA o projeccions incloses a la Mostra de Cinema.

El detall de la programació es podrà consultar a través de la web https://www.uv.es/


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.