NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els veïns de Canals es bolquen amb els pares i mares de l'escola infantil "La Torreta" eixint al carrer per a reclamar actuacions immediates

Manifestació "La Torreta"

La comunitat educativa de l’escola infantil municipal La Torreta de Canals ha tornat a eixir al carrer per a reclamar a l’ajuntament solucions a la problemàtica que arrossega el centre per la mala gestió de l’empresa adjudicatària amb impagaments en la plantilla i deficiències en el servei. Malgrat que el govern local ha anunciat la intervenció del centre per a principis de desembre, els pares i mares van exigir actuacions concretes ja.

Una mobilització que busca, per tant, una via ràpida per solucionar una situació que s’ha allargat massa.

Les mestres porten amb aquest mes de novembre cinc mesos sense cobrar i la situació és insostenible perquè ja no poden quasi ni cobrir les seues necessitats bàsiques. Han aguantat i molt per les famílies i pels xiquets.  

A la manifestació pares, alumnes, treballadores, familiars i centenars de veïns van recorre els carres de Canals des de l’avinguda Vicente Ferri fins la Plaça de la Vila.

A més del deute en nòmines, el centre no compta amb un pla de contingència anticovid, ni un pla de prevenció de riscos, ni programació anual, ni tan sols fulls de reclamacions i a més no funciona l’ascensor, motius tots ells que han portat als implicats a manifestar-se.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.