NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'espectacle "Blanca Navidad" de la guardonada companyia "Ale Hop" acompanyarà aquest divendres l'encesa de l'arbre de Nadal a Ontinyent

"Ontinyent Il·lusiona"

Un espectacle d’animació teatral amb música de piano acompanyarà aquest divendres 26 de novembre l’encesa de l’arbre de Nadal a la plaça de la Concepció d’Ontinyent. “Blanca Navidad” de la guardonada companyia “Ale Hop” donarà així inici a la campanya de Nadal “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament i les associacions comercials locals per promoure l’activitat comercial a la ciutat durant les properes setmanes.

Aquest espectacle ja es va posar en escena a la plaça Colón de Madrid i combina elements com la música i el cromatisme al vestuari i ambientació per aconseguir captar l’atenció de grans i menuts. Als seus 35 anys d’història, Ale Hop ha obtingut premis com el del World Festival of Clowns de Ekaterimburg, en Rússia o el Planetary Carnival of Circus stage direction, al festival internacional de direcció de circ en Sant Petersburgo. A més a més han actuat a països de tot el món com Qatar, Corea del Sud, Portugal, França, Alemany, Bèlgica, Turquia, Luxemburg o Itàlia, entre altres. Està considerada com una de les companyies precursores del nou circ a Espanya i una de les més destacades en quant a noves tendències, el que ha portat a definir el seu estil com de “Circ Neoclàssic”.

Després de meravellar-nos amb Ale Hop ho farem amb l’encesa de l’arbre de Nadal, un pi d’alumini de 8,5 metres d’alt i 2,8 de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella d’1 metre a la punta. Una excel·lent forma d’obrir la campanya “Ontinyent Il·lusiona” per tornar a omplir els carres d’Ontinyent de llum, color i alegria.

Iniciatives totes elles que engloba “Ontinyent Il·lusiona” i que aniran presentar-se al llarg de les properes setmanes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.