NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Continuen incrementant-se els contagis covid al nostre departament de salut Xàtiva-Ontinyent amb 257 infectats i una incidència de 132

Dades preocupants

La incidència acumulada al departament de salut Xàtiva-Ontinyent continua incrementant-se sent ja de 132,40 casos per cada 100.000 habitants, risc mitjà i un total de 257 infectats. A més en dos setmanes s’ha duplicat el nombre d’ingressats, actualment 8, dos d’ells no estan vacunats i altres sis octogenaris, la majoria amb la pauta de vacunació incompleta.

El despunt de casos el trobem a la comarca de la Vall d’Albaida amb 151 actius, 36 més que des de l’última actualització el que la col·loca en risc alt, amb una incidència de 172, 86. Remarcable és l’increment de la capital, Ontinyent, que registra 22 infectats més i un total de 78 i una incidència de 220,66 que s’aproxima al límit de risc extrem. També destaca la reaparició del virus en Benissoda, amb un positiu després de mesos sense covid. També son ressenyables els 19 positius de l’Olleria, vuit més que el passat divendres; els 16 d’Aielo de Malferit, dos més i els 10 de Benigànim, que suma cinc més.

La Costera redueix en 9 els casos actius i registra 72, que mantenen la comarca en risc mitjà. Destaca la disminució d’infectats en Xàtiva, 11 menys i un total de 16. Vallada té un menys però encara són 19 els veïns amb covid. Barxeta suma tres positius més i els eleva a 9 i en l’Alcúdia reapareix amb tres caos. Canals segueix amb 13 positius.

La Canal també redueix els casos a 13, dos menys. Enguera i Bicorp baixen en un els infectats i es queden amb 3 i 1; Anna i Navarrés mantenen els que tenien, cinc i dos, respectivament.

Des del departament de salut recorden que els no vacunats presenten una incidència d’un 68% superior sobre les persones que si estan vacunades. La franja d’edat on més contagis s’estan produint és entre els 40 i 49 anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.