NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'acte de presentació del CE La Pobla del Duc dona a conèixer als seus 75 jugadors repartits en 7 equips, 6 d'ells federats

Presentació CE La Pobla del Duc

Aquest cap de setmana es va viure uns moments especials amb tots els jugadors, jugadores, familiars i amics que es van acostar fins a la pista de futbol salda del poliesportiu municipal a gaudir de la presentació dels equips del C.E. La Pobla del Duc, un club creat pel poble i per al poble, sense cap ànim lucratiu i que està fent història en només dos anys i mig de vida. Un exemple clar de la il·lusió generada és la formació de set equips, sis d’ells federats.

El Club Esportiu la Pobla del Duc es va crear el 2019 per uns joves del poble amants de l’esport. El recolzament de l’Ajuntament i de nombroses empreses locals i com no, dels veïns van fer possible l’inici d’aquest projecte.

I encara que sol ser més habitual formar equips de futbol es van decantar per la modalitat de futbol sala perquè un menor nombre de jugadors els beneficiava.

En l’actualitat compten amb 75 jugadors de totes les edats repartits en set equips; a més enguany han implantat els carnet de soci i s’han apuntat més de 150 així que aquest club no para de créixer com també ho demostra la quantitat de públic que va assistir a la presentació.

Sis equips federats entre sènior, juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí que ja han encetat temporada amb resultats òptims.

I en una presentació d’aquestes característiques s’ha de jugar si o si a futbol sala, sent els protagonistes els més menuts de tots, els prebenjamins, en partit amistós.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.