NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El regal ideal per a Nadal el trobaràs en Sorpréndele

Infinitat de possibilitats en regals originals, personalitzats i lots

El Nadal ha arribat a Sorpréndele i ho fa amb centenars d’opcions per a regalar. Els nostres familiars, amics, amics invisibles i en especial els més menuts que sempre es converteixen en els reis de les festes, tots ells es mereixen un regal especial i aquest només el trobarem en Sorpréndele i per menys del que imagines. Trobarem detalls personalitzats amb fotos, coixins, tasses amb frases i dissenys divertits, sessions de fotografia per al que vullgues, i el que els caracteritza des de fa anys, els lots de regals ja preparats en caixes, cistelles o gobelets.

Un ventall infinit que ha anat creixent després de 23 anys en aquest món del regal i les celebracions amb més serveis i més productes que a més ens els podem portar quasi de forma immediata.   

Un ventall tan ample que ha necessitat la creació de noves pàgines web per facilitar la recerca de forma on-line, com és regalos.vip, una manera de consumir que ha crescut durant la pandèmia.  

La campanya de Nadal en quant a regals és la més forta de l’any però també ho és la de comunions que Sorpréndele enceta ja en febrer.

Un aparador de possibilitats que també ha fet que l’equip de Sorpréndele s’haja fet més gran.

Ja és Nadal en Sorpréndele. En Xàtiva, Avinguda República Argentina número 9.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.