NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Outsiders of sound", el documental que repassa la trajectòria de Llorenç Barber es projecta a la Mostra de Cinema d'Ontinyent

En la direcció, l'albaidí Joan J. Soler

La vintena Mostra de Cinema d’Ontinyent, organitzada pel Cine Club Utiye i que es desenvolupa fins el proper 30 de novembre ens ha portat aquest dimarts i dimecres a descobrir i aprofundir en la importància artística de Llorenç Barber, l’artista sonor de fama internacional natural d’Aielo de Malferit. El Cine el Teler va projectar, amb presència del seu director Joan J. Soler, historiador i crític albaidí, el documental “Llorenç Barber & Montserrat Palacios – Outsiders of sound”, un treball que va ser concebut per a la revista i canal Sinergias arte visual y escénico.

Efectivament al documental coneixerem per què Llorenç Barber va triar la campana com a instrument d’expressió artística i comentarà alguns dels 400 concerts oferts als cinc continents, compostos per ell mateix, on arriba a dirigir unes 200 persones en cada intervenció musical juntament amb la seua esposa i artista sonora Montserrat Palacios. Tant és la seua transcendència que fins Robert Ahsley el va definir com “el més brillant compositor de la jove generació espanyola de hui. Quan fa sonar les campanes, constitueix una de les experiències més importants de la nova música que s’ha escoltat recentment a Europa.

En Outsider of Soun també Llorenç Barber parla com a protagonista del naixement de l’art sonor a Espanya i al món a partir de John Cage i Stokhausen i la seua difusió a Espanya amb el seu amic i contemporani Juan Hidaldo. Aquest documental ha estat un ingent treball ja que ha suposat adaptar 12 hores de gravació a una hora.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.