NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Taller d'Ocupació "Heretat del Salido" adequa aquest espai natural com a zona recreativa

Participen 10 alumnes

Des del passat mes de desembre de 2020, el paratge natural del Salido de l’Olleria acull el taller d’ocupació “L’Heretat del Salido” on participen un total de 10 alumnes, en el qual l’Ajuntament de l’Olleria, la Generalitat Valenciana i Labora han invertit un total de 240.000 euros. El taller que naix de la necessitat de seguir adequant aquest espai per afavorir el seu ús i convertir-lo en lloc d’esplai a la vegada que es potencia el seu valor social i natural.

Repoblació, correcció hidrològica, manteniment d’infraestructures forestals, tractaments silvícoles, coneixement de les mesures de protecció de medi ambient són només algunes de les activitats dutes a terme al taller.

Durant tot l’any els seues membres amb l’objectiu de promocionar el seu ús lúdic ha celebrat gimcanes per als més menuts i de manera voluntària, jornades de difusió els diumenges amb activitats lúdiques per a tota la família.

Els 10 alumnes del taller seguiran la seua formació fins al 29 de desembre, data en la qual obtindran els certificats de professionalitat que els preparen per a una futura inserció al món laboral. La Generalitat Valenciana ja ha anunciat i aprovat el taller d’ocupació “L’Heretat del Salido 2”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.