NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell implanta el passaport covid que serà obligatori per accedir a espais d'oci i restauració

També per als visitants de residències i hospitals

Així de clar s’ha mostrat aquest dijous, Ximo Puig, en una compareixença en la qual ha anunciat que aquest certificat serà obligatori per a poder accedir als establiments, locals i visites esmentades pel president de la Generalitat Valenciana, que després de la reunió del Consell Interdepartamental, ha recordat que el passaport Covid es pot obtindre amb la vacunació completa, amb una PCR o test d'antígens negatius, o amb el diagnòstic de superar la malaltia en els sis mesos anteriors.

L'usuari l'haurà de presentar juntament amb el seu DNI però no es conservaran les dades ni es generaran fitxers amb ells. A més l'incompliment de la mesura estarà subjecte a un règim sancionador específic. Per la qual cosa es mantindrà, almenys, fins al cap de Nit de cap d'any.

El president ha explicat que, amb aquesta implantació, es busquen dos objectius.

Així, Puig ha insistit en la importància de la vacunació.

El Consell confia en que el TSJ autoritze la mesura per a implantar el passaport Covid a la fi de la setmana que ve.

Si així és, el passaport Covid a la Comunitat Valenciana serà obligatori el dia 3 de desembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.