NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un tresor que veu la llum

´Els quaderns escolars de Maria´rescata els treballs de l´escola de Maria Vidal durant la República

Maria Vidal Ivars, 1922-2007, natural de Benigànim va guardar durant tota la seua vida com un tresor els quaderns escolars que fou confeccionant durant els seus anys en l’escola del seu poble durant la II República. Ara aquests quaderns es converteixen en llibre. El seu fill i la seua nora, Ana Mª Reig i Rafael espí són els autors de “Els quaderns escolars de Maria” que serveixen, a més, per recorre la història de l’ensenyament en Benigànim des dels seus inicis, al segle XVII fins la Guerra Civil. Un volum, dividit en tres parts, que fou presentat en l’Espai Jove amb gran afluència de públic.

L’obligatorietat de l’ensenyament fins els 14 anys implantada per la II República va permetre a Maria tornar al col·legi i guardar uns documents dels que es sentia orgullosa.

L’apèndix dels quaderns inclou un estudi dels mateixos: com es confeccionaven, els elements, materials i colors utilitzats i el contingut. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.