NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Espai Ideo per a emprenedors

Facilita les eines per al treball d´oficina

L’Ajuntament de L’Olleria ha posat en funcionament l’espai Ideo, unes instal·lacions que s’han remodelat per 28.000 euros per a donar cabuda als emprenedors que necessiten un local físic on poder fer realitat les seues idees. Personal de la Universitat Politècnica de València del Campus d’Alcoi assessorarà als que acudisquen.

El coworking és una nova fórmula de treball que permet a diversos professionals independents de diferents sectors compartir una mateixa oficina, fomentant així la col·laboració. Això és el que pretén L’Olleria, que facilita a les noves empreses donar els primers passos no tindre que preocupar-se per la infraestructura. La idea és disposar d’un espai on començar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.