NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Desfilada del Mig Any Fester

Començà a les sis de la vesprada pels carrers de la ciutat

Ontinyent celebrà el passat cap de setmana el Mig Any Fester amb el tradicional campionat de futbol 7 i la desfilada que s’inicià a les sis de la vesprada des del carrer de l’alcalde Paco Montés.

Els cristians encapçalaven la marxa amb Maria Peiró al capdavant amb roba informal, com mana la tradició. Es tracta d’un acte molt emotiu per als integrants dels Cruzados, que ostenten la capitania enguany però, sobretot, per a la capitana.

Després dels Cruzados seguiren la desfilada els Contrabandistes, Fontanos, Almogàvers, Asturs, Llauradors, Arquers i Cides, que tenen a Raul Albuixech com a ambaixador.

Pel que fa als moros, enguany la capitania és dels Benimerins, amb Laura Gramage al capdavant.

Al seu darrere, els Abencerrajes, Kábilas, Moros Espanyols, Saudites, Mudéjares i l’ambaixador, que pertany als Mossàrabs.

Taifas, Moros Berberiscos, Moros Marinos, Chanos i Omeyas completaren una desfilada on no faltà el bon humor i la germanor en cap moment.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.