NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou temple ortodox cristià búlgar per a Enguera

L´alcalde d´Enguera anuncia la seua construcció en l´acte de celebració del Dia de Bulgària en L´Alcúdia de Crespins

L’Alcúdia de Crespins ha acollit este cap de setmana la celebració del Dia Nacional de Bulgària que es commemora el 3 de març i que rememora l’alliberament del país de l’imperi Otomà. Esta jornada, a més, ha aprofitat per a anunciar la construcció del primer temple ortodox cristià búlgar d’Europa occidental en Enguera.

La Canal de Navarrés és una de les comarques amb més presència de búlgars, però altres localitats de La Costera també compten amb un percentatge important de ciutadans d’esta nacionalitat, com L’Alcúdia de Crespins o Xàtiva. És per això que representants del Govern valencià, com el director general de l’IVAJ, Marcos Sanchis; la cònsol general de Bulgària en València i altres representants d’esta comunitat no es perderen la cita amb el folklore i la gastronomia d’este país.

L’alliberament simbòlic d’unes palomes va donar pas a les actuacions musicals i de dansa d’un país europeu que commemora el ressorgir de la tradició trencada durant segles.

Vinguts de tota Espanya, els búlgars que han volgut visitar L’Alcúdia de Crespins s’han trobat amb un poble integrador que aconsegueix reunir tots els anys a centenars d’immigrants que, com molts espanyols que se’n van fora, busquen una millora en les seues condicions de vida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.