NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició del ninot

Paco Roca i Xavier Urña s´emporten els guardons més golosos

Paco Roca, autor del monument de la falla del Raval, de Secció Primera, s’ha emportat enguany el premi al millor ninot de les falles de Xàtiva amb este homenatge als 150 anys de falles en la capital de La Costera. El títol del monument, ‘Tabaleter i dolçainer’, recorda la tradició de la música al món de les falles, mentre que Xavi Ureña s’ha emportat el premi al millor ninot d’infantil  i al millor infantil de la Secció Especial amb la falla República Argentina, baix el títol ‘Danses hindús’.

El primer premi de Secció Especial ha sigut per a República Argentina amb Alfredo Bernat i Venancio Cimas com a artistes fallers per l’obra ‘Per fi’. Pel que fa al segon premi de Secció Especial ha sigut per a Espanyoleto pel ninot de Pere Baenas ‘Menjar, beure i no creure’, mentre que el tercer ha recaigut en la Ferroviària pel ‘Bombero faller’, de Xavier Herrero.

En la Secció Primera de falles grans el primer premi ha sigut per a El Raval; en la Segona el guardó ha estat per a la comissió de Juan Ramón Jiménez; i en la Secció Tercera se l’ha emportat El Mercat.

En infantils, la falla Espanyoleto s’anotà enguany el primer premi en Secció Primera amb este ninot de Ramón Olivares; mentre que Cid-Trinitat s’alçà amb el guardó en Secció Segona. En la concorreguda Secció Tercera, el premi al millor ninot fou a parar a la falla del Carme.

Prèviament a l’entrega de premis va tenir lloc l’intercanvi de regals i fotografies entre les Falleres Majors de Xàtiva, la seua Cort d’Honor i les màximes representants de les comissions de la ciutat. Un acte desenvolupat al saló d’actes de la Casa de Cultura on també es va fer entrega dels banderins als premiats, començant per les millors maquetes.

El Cid-Plaça Trinitat s’ha emportat el sisè premi, Juan Ramón Jiménez el cinquè, Sant Jordi el quart, la comissió del Carmen el tercer, la Ferroviària el segon i la falla Benlloch el primer.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.