NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inversions esportives per 107.000 euros

La Generalitat en fer accessible la piscina, construir una coberta per al camp de futbol i fer dos pistes de pàdel

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, ha posat damunt la taula de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes 107.000 euros per a fer accessible a discapacitats la piscina de La Llosa de Ranes, construir una coberta per a les grades del camp de futbol de El Sequiol i fer dos pistes de pàdel per a incentivar este esport.

La coberta de les grades del camp de futbol permetrà practicar l’esport rei en ple estiu amb un públic entregat i fresquet, mentre que la piscina del poble comptarà amb una grua que permetrà als discapacitats poder banyar-se com qualsevol veí més.

En la seua visita a La Llosa de Ranes, els responsables de Conselleria han passejat pels voltants de les obres que estan portant-se a terme en el municipi, comprovant així com estan gastant-se els diners dels contribuents.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.