NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

10 propostes per a votar de 114 presentades

El dia 9 s´informarà a la ciutadania en una reunió

El Consell de Ciutat celebrat ahir per la vesprada en Ontinyent amb la participació de set consells sectorials va triar 10 projectes d’entre les 114 propostes presentades dins del programa ‘Ontinyent Participa’. L’any passat el Govern local triava 5 dels 10 projectes a executar, però enguany s’ha decidit que tots siguen objecte de votació ciutadana, així que els polítics s’abstingueren de fer efectiu el seu dret en el Consell. Entre les propostes que passen a votació es troben algunes polèmiques, com l’adequació del paratge del Fuset per a transformar-lo en una zona recreativa. Estos són els 10 projectes que passaran a votació ciutadana.

Els que voten per internet o en algun dels 10 llocs presencials habilitats per a l’ocasió podran optar per tres propostes però, si volen saber més, és convenient que passen pel CIM de Sant Rafel el proper dia 9, jornada en que s’explicaran detalladament cadascuna de les opcions plantejades.

L’any passat s’habilitaren cinc llocs on poder votar en diferents horaris i enguany s’han ampliat a 10, de manera que els que no puguen o no vullguen votar per internet a partir del dia 12, podran fer-ho acudint personalment als llocs de consulta.

El Govern té pensat fer una campanya animant al vot en el mercat i als centres educatius ja que, tots els que tinguen més de 16 anys, poden votar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.