NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sicluna, candidat pel PP a l´Alcaldia

Porta 8 anys d´alcalde

Javier Sicluna, alcalde de L’Alcúdia de Crespins des de fa 8 anys, torna a presentar-se pel PP a l’Alcaldia en les pròximes eleccions municipals del mes de maig i ho fa amb el vot unànime dels militants que han acudit a votar la seua candidatura, la única presentada.

El PP de L’Alcúdia de Crespins compta amb un gran aliat de cara a les eleccions municipals de l’any que ve. Gran part de la comunitat búlgara demanarà el vot per a este partit, tal i com van fer el passat cap de setmana en la celebració del Dia Nacional de Bulgària que va tindre lloc en este poble de La Costera, on va estar convidat el partit GERB d’eixe país europeu, molt afí a les idees dels populars espanyols. El seu representant en La Costera, així ho ha anunciat.

En el seu discurs, Sicluna ha recordat les inversions que han permès la prosperitat del poble als últims anys.

Entre altres inversions, cal destacar les millores en les instal·lacions esportives.

Sicluna compta amb el suport de la militància del PP, de la resta de membres del partit i de gran part de la ciutadania. El proper més de maig sabrem si són majoria.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.