NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sostenibilitat per a les ciutats del futur

El catedràtic José Fariña aposta per la sostenibilitat i la diversificació en la seua xerrada sobre el desenvolupament urbà

Ontinyent és un “exemple a seguir” al foment de la participació al desenvolupament urbà entre la ciutadania. Així ho ha assegurat José Fariña, catedràtic d'Urbanisme i Ordenació del Territori per la Universitat Politècnica de Madrid, que ha participat a la represa del cicle "Ciutat Orgànica" impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent per encetar un procés de reflexió per a una nova estratègia urbana a Ontinyent.

Fariña destaca que les ciutats del futur han d’apostar per un urbanisme més diversificat i un retorn “a allò local” per afrontar amb més garanties els efectes del canvi climàtic i l’encariment de l’energia, a més de potenciar les relacions de proximitat entre els municipis com les que s’estableixen a les mancomunitats.

Per a José Fariña, l’aposta per les grans ciutats ha de deixar pas a un retorn a nuclis més menuts que, a més, afavorisquen la interrelació social, enlloc de l’agrupament i separació entre grups  que es produeix amb el model de les grans ciutats globalitzades. La intervenció de Fariña va donar pas a les de Manuel Ángel del Moral, arquitecte cap de l'Oficina Tècnica Municipal d'Ontinyent, i Ferran Gandia, membre de la Colla Ecologista L'Arrel, participant tots tres en una posterior taula rodona.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.