NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova rotonda per a millorar la seguretat

A l´antiga carretera nacional

Ahir començaren en L’Alcúdia de Crespins les obres de la nova rotonda que es va a construir en l’antiga carretera nacional amb l’encreuament amb l’Avinguda de la Pau per a millorar la seguretat vial d’este tram, un projecte que costarà 116.675 euros finançats per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient i que estarà a punt en un mes.

Amb la construcció d’esta rotonda es substituirà l’estop que en l’actualitat regula el trànsit en este punt negre del poble. Degut al reduït radi de la glorieta que està projectada es disposarà la illa interior xafable per a facilitar la maniobra de gir dels vehicles pesats.

Estes obres també inclouen la millora de la urbanització d’esta intersecció, ja que es renovarà el paviment de les voreres, disposant nous pas per a vianants i ampliant les voreres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.