NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 3.000 persones voten els projectes ´Ontinyent Participa´

Esta iniciativa de participació ciutadana triarà una desena de projectes

A les dotze del migdia de hui divendres, més de 3.000 persones ja han exercit el seu dret al vot  a “Ontinyent Participa”, la iniciativa posada en marxa per l’ajuntament per tal de triar els projectes més prioritaris a executar amb una partida de 375.000 euros consignada al pressupost d’enguany. De vots ja es comptabilitzen més de 8.5000 ja que cada persona pot votar fins a tres projectes.

En total són 30.000 les persones empadronades a la ciutat i majors de 16 anys que han estat cridades a votar fins les dotze de la nit d’aquest divendres, els queda per tant poc més de dos hores de temps. Tots ells triaran quines inversions s’executaran dels 10 projectes triats pel Consell de ciutat d’entre els 114 presentats pels propis ciutadans. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.