NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrenaments per al campionat d´Europa de cross

Bayle, Crockard i Paulin es converteixen en monitors de luxe al Training Camp Honda

Els joves pilots que participaran al Campionat d’Europa de Motocross s’han concentrat el cap de setmana al circuit d’Albaida per rebre un assessorament expert i capacitació en tècnica de conducció i control de motocicleta per part dels experts FIM Europa. El Training Camp d’Honda ha comptat amb els directius de FIM Europa com el seu president, rebut per l’alcalde de la localitat que ha alabat les instal·lacions del Complex del Motor, quedant encantat amb el circuit d’asfalt al que ha adjudicat categoria de mundialista i apte per la disputa d’un gran premi de Supermotard.

Els pilots, que també han rebut assessoria psicològica i avaluació mèdica han comptat amb monitors de luxe a l’entrenament com són Gaultier Paulin i el mànager d’Honda, Jean-Michel Bayle. També se’ls va donar l’oportunitat de provar la CRF 150R baix la tutela del triple campió britànic de motocross, Gordon Crockard.

A més de la formació, a aquest Training Camp d’Honda tenia lloc un procés de selecció per a les vacants que quedaven de la Honda 150 del Campionat d’Europa. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.