NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La pluja obliga a suspendre la processó del Sepulcre

Es celebrarà este dijous

El dissabte per la nit es va haver de suspendre el trasllat processional de la Imatge de Clavaris del Sant Sepulcre de Xàtiva a causa de la pluja, acte que es trasllada a aquest dijous de Passió. La processó no es va realitzar però confrares i convidats gaudiren junts d’una jornada de germanor organitzada per la clavariessa entrant, Maria Victoria Cardós, cara coneguda per haver ostentat l’any passat el càrrec de fallera major de Xàtiva.

Amb motiu del 75 aniversari de la seua reactivació, la confraria va convidar a representats del Consistori, Guàrdia Civil i confrares del Sant Sepulcre d’altres poblacions concretament d’Alzira, Benetússer, Torrent, Carcaixent, Gandia, Corbera i Sueca.

Aquesta confraria, que té el seu origen a principis del s. XVIII compta en l’actualitat amb 535 membres. Els confrares efectius que desfilen ascendeixen a 150-200. La resta són col·laboradors. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.