NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pregó de Setmana Santa

Antonio Díaz Tortajada, consiliari de la Junta de Germandats de la Diòcesi de València pronuncia al XXV pregó de la Setmana Santa Ontinyentina

El prior de la Setmana Santa Marinera de València, retor de Santa Maria del Mar i Consiliari de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa de la Diòcesi de València, Antonio Díaz Tortajada, fou l’encarregat de pronunciar el pregó de la Setmana Santa d’Ontinyent, el número 25, en una abarrotada església parroquial de Santa Maria. Al seu discurs va convidar a viure els dies de passió, mort i resurrecció de Jesús com recerca a l’encontre de Déu.

A la Setmana Santa es recorda, reviu i celebra a Jesús de Natzarè als últims moments de la seua història terrenal.

Aquest fou per tant, el pregó número 25 de la Setmana Santa d’Ontinyent. El primer que va obrir aquesta llista el va realitzar el retor Jesús Murgui, en aquests moments bisbe d’Oriola.

A la seua dissertació, Díaz Tortajada va parlar de la figura de pregoner, un ofici ja oblidat i antic que fou habitual en altres temps i amb una doble qualitat: proclamar una notícia i commoure i orientar als escoltants.

Aquest fou un pregó ben estructurat i concís, com correspon a un gran versat en lletres.

Aquest dissabte de passió tindrà lloc el primer acte de la Setmana Santa ontinyentina. A les deu i mitja en la plaça Latonda, matinal infantil i a les vuit de la vesprada passacarrer de bandes i tambors de les diferents confraries. El diumenge a les onze processona la confraria Crist de la Palma. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.