NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´EnArbolar´arriba a Xàtiva

L´exposició reconeix la importància de protegir l´arbrat monumental

Aquest matí, el convent de Sant Domènec de Xàtiva ha acollit la inauguració de l’exposició “EnArbolar, grandes árboles para la vida” a càrrec del president de la Diputació de valència i alcalde, Alfonso Rus i la directora general de la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente, Odile Rodríguez de la Fuente. Aquesta és una mostra de ciència, cultura, medi ambient i art dedicada al patrimoni arbori espanyol. A través de fotografies de gran format, il·lustracions, audiovisuals de Félix Rodríguez de la Fuente i altres continguts, es dóna a conèixer la importància dels arbres monumentals i els boscos madurs per a conservar la biodiversitat.

Una exposició que es pot visitar en Xàtiva fins al 30 d’abril amb accés gratuït.

EnArbolar uneix també art i natura gràcies al treball de l’aquarel·lista Fernando Fueyo i del dibuixant valencià Paco Roca, Premi nacional de Còmic 2008. A principis de l’any passat, Paco Roca entregava a l’alcalde de Canals una làmina original de la Lloca, en el dia de la commemoració del seu centenari, làmina que va realitzar per a aquesta exposició. Pel que fa a les aquarel·les moltes d’elles estan protagonitzades per arbres monumentals de les nostres comarques com els plataners de l’albereda de Xàtiva.

Aquesta exposició forma part de la iniciativa “Bigtrees4life” co-finançat per la Unió Europea a través dels projectes Life+ amb pressupost d’1,1 milions d’euros.

Donada la filosofia de sostenibilitat de la Fundació, la mostra s’ha dissenyat elegint fustes certificades, materials reciclables i instal·lacions elèctriques de baix consum.

Aquesta exposició ha rebut en un any i mig d’itinerància la visita de 30.000 persones. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.