NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Granís i aigua destrossen els camps de La Costera

En Xàtiva ha plogut un terç del que va ploure durant tot l´any passat

El temporal i el granís s’han centrat este cap de setmana en Xàtiva on, només el dissabte, va ploure la tercera part de tot l’any passat. En total, caigueren 45 litres d’aigua per metre quadrat en la capital de La Costera, on a migdia va tindre lloc una granissada que va deixar 17 litres d’aigua per metre quadrat en només 20 minuts. Esta granissada també va afectar els pobles de Novetlè, Canals, L’Alcúdia de Crespins, Vallada i Montesa, on l’agricultura ha sigut el sector més perjudicat. De fet, les taronges tardanes i els arbres de fruita dolça com els bresquillers i les pruneres han sigut els pitjor parats. També s’han vist afectats els hivernacles, els encisams i les faves.

En Canals, on estan portant-se a terme obres viàries, el carrer Blasco Ibáñez s’ha hagut de tancar hui al tràfic després d’haver detectat despreniments en la via pública, la qual cosa ha fet necessari desviar el trànsit als carrers adjacents. Afortunadament, no s’ha produït cap incident destacable ni en Canals, on el divendres i el dissabte caigueren 30 litres d’aigua per metre quadrat, ni a la resta de localitats afectades.

Pel que fa a les localitats de les nostres comarques on més va ploure dissabte, Anna va ser la més plujosa de La Canal de Navarrés, amb més de 27 litres d’aigua per metre quadrat. En La Vall d’Albaida, Fontanars dels Alforins va recollir vora 10 litres i Xàtiva, en La Costera, 44,8. Ahir diumenge, Enguera va arreplegar 10 litres, Moixent 23,8 i el càmping Mariola de Bocairent 15,7 litres per metre quadrat.

Pel que fa a les prediccions de les pròximes hores, durant esta matinada i el matí de demà les precipitacions seran dèbils o inexistents en la majoria dels nostres pobles, però és probable que per la vesprada puga donar-se algun ruixat d’intensitat moderada i molt localitzat.

Les temperatures no patiran massa canvis i el vent bufarà de gregal, una tendència que canviarà els propers dies, ja que dimecres s’hauran acabat les pluges i tornarà el sol per a fer-nos sentir que, de debò, la primavera ja ha arribat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.