NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Augmenta un 46 per cent la despesa social en la legislatura

la Generalitat Valenciana, deu a la capital de La Vall d?Albaida 1?4 milions en ajudes socials

L’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat per quart any consecutiu les partides per a despesa social, finalitzant la legislatura amb un 46% més de pressupost que en 2011. Mentre, la Generalitat Valenciana, deu a la capital de La Vall d’Albaida 1’4 milions en ajudes socials.

En conjunt, Ontinyent destina en 2015 més de 1’8 milions d’euros a subvencions per a serveis socials, uns diners que ixen íntegrament de les arques municipals.

 

 

 

 

Durant la present legislatura, l’Ajuntament ha mantingut el Servei d’Atenció a la Dependència; ha posat en funcionament la Residència de Discapacitats; ha creat ordenances reguladores de l’ús d’habitatges socials municipals, del servei d’atenció domiciliària i de les subvencions a entitats sociosanitàries; ha consolidat els programes d’atenció al menor, la família o els immigrants tot; o els programes d’atenció a drogodependents o altres col·lectius en risc d’exclusió social, com l’Hort Social, el programa d’Orientació i Formació Laboral, el d’horticultura ecològica i el taller de costura, entre altres. A més a més, s’han augmentat els fons destinats a Cooperació i Solidaritat; s’ha consolidat i recuperat la Fira per la Solidaritat o les activitats de sensibilització.

 

 

Altres mesures impulsades estos quatre anys han estat la creació del Banc de Llibres; el suport didàctic i les ajudes de conciliació vida familiar i laboral.

També s’ha treballat en l’adhesió a programes nutricionals d’atenció a la infantes, la gestió dels programes per atendre les necessitats nutricionals i socio-educatives dels menors durant l’estiu; la creació del Banc d’Aliments; la consolidació i adaptació de l’edifici de Serveis Socials o l’augment de partides per a activitats en espais com el CIM o el Centre Cívic del Llombo. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.