NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rebeca Torró, candidata a les Corts pel PSPV-PSOE

Estarà en el cinquè lloc de la llista de Ximo Puig

La regidora socialista de l’Ajuntament d’Ontinyent Rebeca Torró figura en la llista per València a les Corts pel PSPV-PSOE per a les eleccions del proper mes de maig. Torró, que forma també part de la candidatura a l’ajuntament de la capital de la Vall d’Albaida ocupa el quinzè lloc en la llista electoral per al parlament. En cas de ser elegida seria la primer dona ontinyentina a les Corts Valencianes.

La llista electoral la  aprovar per aclamació el Comitè Nacional del PSPV-PSOE dissabte passat. Pel que fa a la llista local fa dies es feia pública la candidatura completa encapçalada per Jorge Rodríguez. Manté el nucli principal actual amb els noms de Rebeca Torró, Joan Sanchis, Virtudes González i Manolo Cuesta si bé desapareixen dos regidors, José A. Calabuig i José M. Hoyos. Com a novetat s’ha incorporat a la presidenta de Creu Roja Ontinyent, Tudi Guillén i Pablo Úbeda, secretari general del PSPV-PSOE local, als quals segueixen Matilde Francés, el director dels Júniors de Sant Josep Óscar Borrell i l’ex-regidora Sayo Gandia. Altres noms completen aquesta candidatura, la primera que presenten amb caràcter paritari.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.