NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Recursos contra el copagament

Un centenar de persones es concentren en l´oficina del prop

Al voltant d’un centenar de persones, familiars dels usuaris dels centres de discapacitats d’Ontinyent es concentraren ahir en l’oficina del PROP per a presentar uns recursos d’alçada contra el copagament d’aquests serveis imposat per la Conselleria de Benestar Social.

El Govern d’Ontinyent es va comprometre l’any passat a assumir l’import del copagament que el Consell imposava a través d’un preu públic als centres, tot i que finalment el TSJ anul·lava la fórmula. Després, Conselleria decidia canviar aquest preu públic per una nova taxa directa als usuaris, situació davant la qual el Govern d’Ontinyent brinda ara assessorament legal que també es posa a l’abast dels usuaris procedents d’altres poblacions a través dels treballadors socials dels municpis.

L’Ajuntament, a més, es farà càrrec del transport d’aquests centre assumint la despesa que abans abonaven les famílies. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.