NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els pirates arriben al poble

La mostra pot visitar-se fins el 20 d´abril

La sala d’exposicions Casa Ribelles de Benigànim acull una exposició sobre pirates on s’esbrina la realitat i la llegenda dels bandolers de la mar.

Espases, trabucs, relats, tresors i maquetes de vaixells pirates ens endinsen en un món d’aventures que, de segur, ens alimenta la imaginació.

L’exposició de pirates pretén mostrar aspectes desconeguts d’este fenomen, desmuntar tòpics i centrar el paper que la pirateria ha jugat en l’evolució històrica de la nostra civilització. La mostra es pot visitar fins el 20 d’abril de dilluns a divendres de 10.30 a 14, els dimarts també per la vesprada, de 16.30 a 18, i els diumenges 29 de març i 19 d’abril en horari d’onze a 13:30 del matí. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.