NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Enquesta electoral, triomf d'esquerres

l´IES JOsep de Ribera pregunta a més de 400 persones la seua intenció de vot

El Partit Popular de Xàtiva perdrà la majoria absoluta i l’esquerra haurà de pactar per formar govern. Una enquesta de l’IES Josep de Ribera dibuixa un ajuntament molt fragmentat i no atorga a cap formació una majoria clara. El PP perdria quatre regidors respecte als resultats del 2011; el PSOE es mantindria en 6 o podria baixar a 5; EU doblaria representació; Compromís també té assegurats dos regidors, podent sumar un més i Ciutadans irrompria amb força aconseguint dos edils. En l’estudi han treballat 70 alumnes de primer de Batxillerat coordinats per tres professors del Departament de Geografia i Història de l’institut. Els resultats d’aquesta enquesta electoral es presentaren ahir rodejats d’una gran expectació i comptà amb la presència de representants de tots els partits polítics locals.

70 alumnes distribuïts en 10 equips han realitzat 403 entrevistes personals a peu de carrer en 30 punts diferents repartits per tota la localitat.

L’enquesta presumeix d’una fiabilitat del 95%.

Podemos no figurava entre les opcions perquè no ha definit candidatura per al 24 de maig però molts enquestats indicaren la preferència per aquesta formació. El nombre d’indecisos també és molt elevat, el 34% no va definir clarament la seua intenció de volt. L’estudi anticipa una participació molt elevada als comicis entre el75 i 76%, més de tres punts per damunt del comptabilitzat en 2011. L’enquesta ofereix altres dades interessants com per exemple indicar els principals problemes entre un conjunt de set possibilitats.

El proper dimarts, el centre albergarà un debat on participaran totes les forces polítiques. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.