NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Parra no abandona el PP

Assegura haver rebut propostes d´altres partits

El Regidor d’Obres i Urbanisme de Xàtiva, Vicent Parra, assegura que no abandonarà el Partit Popular mentre compten amb ell malgrat haver rebut propostes d’altres partits. Afirma que seguirà treballant pel seu poble i que, malgrat els problemes reconeguts públicament amb la seua formació política a nivell local, recolza les actuacions del partit que presideix Alberto Fabra i li és totalment lleial.

El popular assegura que ha rebut propostes d’altres formacions polítiques però, de moment, no s’ha manifestat al respecte.

Parra va ser expulsat de portaveu del PP en l’Ajuntament de Xàtiva i en desembre va deixar les seues funcions al capdavant de l’àrea de Parcs i Jardins, prova de que les relacions amb l’alcalde de Xàtiva no passen, precisament, pels seus millors moments.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.