NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XXI Mercadet solidari

Paradetes, xarangues i flasmob per a incentivar la solidaritat dels canalins

El Mercadet Solidari de Canals que cada any posa en marxa els alumnes de religió del Francesc Gil i el col·legi Sant Antoni Abat de la localitat, conegut com “El Patronat” ha complit l’edició número 21 i com sempre de forma exitosa. Per aquesta cita s’ha preparat activitats especials com xarangues i un flashmob.  

Efectivament la rebosteria es converteix en el producte estrella del mercadet, coques i pastissos de tots els sabors i varietats que es sumen a altres articles recollits com joguets i pelutxos. El resultat del Mercadet Solidari és la suma de molt de treball no sols d’eixe dia sinó també de tot el previ i posterior.

Discapacitats físics i psíquics de Canals, ACADEFI i ASCADIS, Càritas i l’Associacio Espanyola contra el càncer seran els destinataris dels diners recaptats. L’any passat es va recaptar 2.600 euros. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.