NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Miquel Lorente, al capdavant d´EU

Xesca Chapí seguirà de número 2

EU de Xàtiva ha donat a conèixer en un acte públic a la Glorieta José Espejo, la seua llista per a les properes eleccions municipals que es preveuen molt favorables per a aquesta formació. En la candidatura no trobem sorpreses. Els dos actuals regidors Miquel Lorente, novament alcaldable i Xesca Chapí ocupen els dos primers llocs a l’igual que 2011. De número 3 trobem a Miquel Alcocel secretari de l’ajuntament; en quart lloc figura Amor Amorós, coneguda activista pels drets dels discapacitats, col·lectiu durament colpejat per les retallades. I de cinc, Alfred Boluda professor on la formació diposita les seues aspiracions culturals. Una llista, segons el partit que representa a tota la societat xativina.

Als llocs del 6 al 10 figuren, per ordre Mª Carmen Palazón, Alejandro Hellín, Carles Sánchez Poveda, Nieves Aura i Jaime Calatayud. Al partit de l’onze el partit inclou a històrics de la formació com Xavier Penyarroja o Pedro Aliaga. Una candidatura que cuida el perfil tècnic i la sensibilitat social fins arribar a la vintena posició. En l’acte desgranaren alguns punts del seu programa que es basa en dos punts fonamentals: l’atenció als més desfavorits i la promoció econòmica.

L’enquesta de l’IES Josep de Ribera atribueix a Esquerra Unida entre 4 i 5 regidors. El PP 7, perdent 4 respecte a 2011; al PSPV li atorga entre 5 i 6. A Compromís entre 2 i 3 i dos a Ciutadans.

Les perspectives són millors en Xàtiva que en altres municipis al no haver-se creat cap candidatura entorn a Podemos. A més a més la formació ha exercit un intens treball als últims quatre anys. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.